Tyvärr, vi kunde inte hitta några frågor som matchade din sökning.

Produktion

Gör ni alla produkterna här i Sverige?

Vi har byggt upp och utrustat ett kanonfint modernt snickeri i Upplands Väsby, utanför Stockholm. Där sker ALL produktion av våra produkter, som alltid kommer att tillverkas av oss. Vi har inga planer på att öka produktionen med anläggningar utomlands.

Kan vi får vårt företags logga bränt på skärbädor till personalen?

Självklart! Vi har en laserbrännare som kan "printa"/bränna in, max storlek är ca 30 cm.

Skicka ett mejl till alexandra@almaform.se med vad du önskar köpa för produkt (serie, träslag och storlek), Bifoga även er logotyp.

Detta kostar 150 kr/st extra utöver priset på produkten. Vid större beställning får ni mängdrabatt när vi kan göra flera på en gång.

Kan jag få mitt namn bränt i skärbrädan?

Det går jättebra - vi har en laserbrännare som kan "printa"/bränna in, maxstorlek är ca 30 cm. Skicka ett mejl till alexandra@almaform.se med vad du önskar köpa för produkt (serie, träslag och storlek), samt vad du önskar bränna, gärna även typsnitt och storlek. Detta kostar 150 kr extra utöver priset på produkten.

Varför är det skillnad i pris mellan serierna?

Serien ONE är i enbart ett träslag, med färre limningar och mindre spill i tillverkningsprocessen, varför den ligger lägre i pris jämfört med STRIPE och GRAVITY.

Vårt trä

Webshopen

Kan man köpa era produkter i någon butik?

Nej, inte just nu - möjligt att vi i framtiden kommer att samarbeta med lokala butiker. Om ni vill känna och klämma på produkterna har vi ett showroom vid vår verkstad i Upplands Väsby - du behöver dock kontakta oss innan, så att vi är på plats.

Ingår frakt?

Ja, för alla ordrar över 1000 kr.

Skötsel och hantering

Hur sköter jag om min nya fina skärbräda?
Hur ska jag använda microfiberduken jag fick med när jag köpte en skärbräda?

Vi upptäckte att en vanlig microfiberduk fungerar kanon att ha under skärbrädan, både för att undvika att den glider på bänken, men även för att motverka om den slagit sig ngt, dvs vickar. Vi kom då på att vi skulle beställa dukar - i ett mer sobert färgval och låta de ingå i alla beställningar av skärbrädor från oss.

Trä är ett organiskt material och när du börjar använda dina köpta träprodukter - tex tvättar av dem med vatten, så kan det hända att de slår sig. Det går tyvärr inte att komma ifrån. Om du är noga med att använda och blöta ner båda sidorna, och även smörja in med WoodBalm håller din produkt längre.

Om AlmaForm

Vem ligger bakom AlmaForm?

Specialbeställningar

Vi firar 20 årsjubileum i bolaget, och tänkte ge alla anställda en vårpresent i form av en skärbräda från er, med logga. Kan vi få rabatt om vi beställer 11 st?

Grattis till jubileet - självklart får ni rabatt vid köp av så många. Skicka ett mejl till alexandra@almaform.se med information om vilken skärbräda, storlek och antal + er logotyp i form av helst EPS (jpg/png kan fungera också om de är bra kvalitet). Då skickar vi er en offert och bekräftelse.

Gör ni annat i trä till kök och hem? Vi har sett så fina träbitar på ert Instagram, och skulle vilja beställa ett bord.

Absolut gör vi det - vi har redan fått förfrågningar på både kassadiskar till blomaffär samt skärbrädor, brödbräda, displaylådor och skyltar till ett Hotell. Skicka ett mejl till alexandra@almaform.se med information om vad ni önskar hjälp med, gärna bilder/skisser, så kontaktar hon dig för en offert.

Reklamation & frakt

Min skärbräda hade ett märke, vad gör jag?

Vi kvalitetssäkrar alla produkter innan de skickas, så detta måste ha uppkommit under transporten. Skicka bilder och ditt ordernummer till info@almaform.se, så gör vi en reklamation till vårt transportföretag.

Kan jag ångra mitt köp?
Min skärbräda har börjat vicka lite, varför då och vad kan jag göra?

Trä är organiskt material, och när man börjar använda produkten och tvättar av den med vatten så kan det hända att den slår sig - det går tyvärr inte att komma ifrån. Om man är noga med att använda och blöta ner båda sidorna, och även smörja in den med WoodBalm som du fick med i köpet, håller den längre.

Den microfiberduk du även fick med i köpet fungerar kanon att ha under skärbrädan, både för att undvika att den glider på bänken, men även för att motverka om den slagit sig ngt, dvs vickar.

×